قواعد بازاریابی اینترنتی چیست؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
قواعد بازاریابی اینترنتی چیست؟
نوشته شده در دو شنبه 30 آذر 1394
بازدید : 263
نویسنده : فرشته شکری

همانگونه که در تعریف بازاریابی اینترنتی عنوان کردیم، بازاریابی اینترنتی دانستن راز کسب درآمد و جلب نظر مشتری و پیدا کردن بازار هدف برای محصولات از طریق وب سایت می باشد. در این راه ما باید قواعد و راهکار ها و تجربیات گذشته  را برای داشتن یک عملکرد خوب بدانیم و مطالعه کرده باشیم.

مثلا ما باید هنر این را داشته باشیم که از طریق وب سایت و دریافت نظرات و نظر سنجی سلیقه مردم را بتوانیم شناسایی کنیم؛ و یا هنر این را داشته باشیم که بتوانیم محصولات خود را به طوری در وب سایت خود معرفی کنیم که انگار ما عرضه کننده بهترین محصول در این زمینه می باشیم.

همیشه باید در تبلیغات خود بر ارزش کالای تاکید داشته باشیم، نه قیمت کالای خود؛ زیرا بسیاری از مشتریان به دنبال کیفیت کالا می باشند.

در طراحی سایت خود مهمترین نکته ایی که ما را در شناسایی نیاز های بازار کمک می کند و همچنین ارتباطات ما را با مشتریان ببیشتر خواهد کرد، ایجاد صفحات نظرات است، صفحات نظراتی که حتما در ثبت آن مشتری ایمیل و یا شماره تلفنی ثبت نماید، تا به کمک ثبت این مشخصات بتوانیم در آینده محصولات خود را هدفمند و به مشتریان علاقمند آن محصول، معرفی و تبلیغ نماییم.

تمام این هنرها و راهکارها در ده قاعده کلی عنوان می شود.

این قواعد عبارتند از:

  1. تاکید داشتن بر ارزش کالا نه قیمت.
  2. رفتاری حرفه ای  لازمه ی موفیقت می باشد.
  3. گستردگی تبلیغ را کنار گذاشته و به دنبال تبلغ هدفمند بر روی بازار خاص محصولات خود باشیم ( مسلسل را کنار گذاشته و با یک سلاح دوربین دار، مشتریان خود را هدف بگیریم).
  4. وب سایت خود را در زمینه ابزار بازاریابی مسلح نماییم ( بخش ثبت نظرات، ثبت مشخصات کاربران و شماره تماس و ایمیل آنها هنگام خرید و بازدید).
  5. فقط در وب سایت بدنبال معرفی و تبلیغ محصولات نباشیم، باید قسمتی برای اعلام نظرهای و حرف های آزادانه مشتریان در طراحی سایت خود، ایجاد نماییم.
  6. در بازاریابی خود شناخت و دانایی داشته باشیم ( یعنی ابتدا اول شرکت و سازمان خود و محصولات تولید شده و ارائه شده خود را بشناسیم، سپس نسبت به خریداران نیز قبل از معامله و حتی قبل از معرفی محصولات شناخت پیدا نماییم).
  7. برای کار خود چشم انداز و هدف داشته باشیم.
  8. توانای ارتباط با مشتری و مصرف کننده را در وب سایت مثلا با ابزار چت آنلاین، ایجاد نماییم.
  9. ذهنیت مشتریان را نسبت به محصولات خود، ذهنیت مثبت نماییم؛ نه اینکه بخواهیم به طور گسترده محصولات را معرفی نماییم.
  10. و در آخر مهمترین نکته ایی که باید بدانیم این است که، فروش آغاز راه است و نه پایان آن ( صرفا کار ما با فروش به پایان نمی رسد، ما می توانیم آن مشتری را تا آخر راه مشتری خود نماییم و همچنین می توانیم با ایجاد تماس با او و پرسیدن رضایتمندی او از محصول، مشتری را به خود جذب و او را تبدیل به تابلو و بیلبوردی تبلیغاتی برای محصولات خود نماییم).

 ضمنا تمام این نکات به این بستگی دارد که ابتدا در طراحی سایت خود تمام موارد بهینه سازی سایت را رعایت کرده ایم یا نه! پس از شما میخواهم مطالب بهینه سازی سایت را ابتدا مطالعه نمایید و سپس با قواعد عنوان شده به دنبال رونق بخشیدن به کسب و کار خود باشیم.






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: